Verhaal

1996
1996

Gent - Boedapest

Dit verhaal begon in 1996, toen ik als student in de Voedingsleer deelnam aan een uitwisselingsproject tussen de Universiteit van Gent en Boedapest.

1997
1997

Thesis

Voor mijn thesis verdiepte ik me in de wijnbouw, waardoor ik in contact kwam met de onbekende Hongaarse wijnwereld. Ondanks de enorme taalbarrière lukte het me om te communiceren met de Hongaren en voelde ik me al snel thuis.

2001
2001

Terug naar Hongarije

Met mijn diploma op zak in België besloot ik eind 1997 terug te keren naar Hongarije, omdat ik het land en zijn mensen miste. Ik beleefde 4 mooie jaren in Hongarije en keerde daarna terug naar België om mijn rijke ervaringen te delen.

2020
2020

Vandaag

Wat begon als een wild avontuur is uitgegroeid tot een gastronomische zoektocht naar topproducten die Hongarije en andere landen te bieden hebben. Onlangs behaalde ik mijn diploma wijnbouwer waardoor ik beter begrijp waarom en hoe een wijnboer een wijn maakt.

Wie op zoek is naar karakterwijnen uit Hongarije of omliggende landen, wilde paddenstoelen of truffels van topkwaliteit is aan het juiste adres.

Wij kiezen voor familiebedrijven die gepassioneerd en zuiver werken. Wij werken samen met de top van de gastronomie die dezelfde passie deelt.